بارگیری کالا در مرز مهران نباید انحصاری باشد

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار ایلام گفت:کار تخلیه و بارگیری کالاها در مرز و وگمرک مهران نباید انحصاری باشد.

به نقل از خبرگزاری ایرنا، ایوب درویشی روز شنبه در نشست بررسی مشکلات تجار و بازرگانان مرز مهران بر حذف انحصار در امر کار تخلیه و بارگیری در گمرک مهران تاکید کرد و گفت: سعی می شود با مدیریت جدید به نحو شایسته ای عوارض قانونی لحاظ و قیمت های مصوب اعمال شود.

وی همچنین گفت: تفاوت معنا دار در اخذ عوارض از مرز مهران نسبت به سایر مرزهایی که شرایط یکسان دارند، پذیرفته نیست.

وی یادآوری کرد: نرخ تعرفه ابلاغی از سوی استانداری و با دستور مصوب معاون اول رییس جمهور تعیین شده که بر اساس بررسی ها مصوب تعرفه سال 94 بوده و تاکنون افزایشی نداشته است.

وی تاکید کرد: هر مرز بنا به شرایطی که دارد مسایل و مشکلات خاص خود را دارد که در مرز مهران سعی شده با فراهم کردن تسهیلات لازم در امر زیرساخت های مرزی و بازارچه کار صادرات به سهولت انجام گیرد.

وی تاکید کرد: عوارض اخذ شده از مرز مهران پس از بازگشت از خزانه مجددا صرف توسعه زیر ساخت ها و عمران بازارچه ها و خود مرز می شود تا تجار و بازرگانان از آن منتفع شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار ایلام افزود: در نشست اخیر که با همتای خود در استان واسط عراق داشتیم کمیته ویژه ای با عضویت دو کشور تشکیل شده که تفاهم نامه آن مورد بررسی به صورت مرتب قرار می گیرد.

درویشی گفت: سازمان همیاری شهرداری ها موظف است بر اساس نرخی که مصوب شده عوارض از تجار دریافت کند و آن را صرف نگهداری و توسعه خود مرز کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این نشست تجار و بازرگانان مسایل و مشکلات خود را از قبیل دریافت عوارض بالا، متغیر بودن نرخ باسکول ها، انحصاری لیفتراک و جرثقیل که خلل در امر بارگیری ایجاد می کند و … مطرح کردند.
مرز بین المللی مهران یکی از مبادی امن ایران به کشور عراق است که روزانه بیش از یک هزار تا 700 کامیون کالا و شش هزار زائر از آن تردد دارد.

Sorry - Comments are closed