راهآهن سنندج به اقلیم کردستان عراق متصل میشود / راهآهن همدان ــ سنندج تا پایان سال ۹۹ به اتمام میرسد

استاندار کردستان گفت: براساس پیشبینیهای انجامشده، راهآهن همدان به سنندج تا پایان سال آینده به اتمام میرسد.
به نقل از خبرگزاری تسنیم، بهمن مرادنیا بعد از ظهر امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی ساخت ایستگاه راهآهن سنندج که با حضور خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی در گردنه صلواتآباد انجام شد، اظهار داشت: براساس پیشبینیهای انجامشده، راهآهن همدان به سنندج تا پایان سال آینده به اتمام میرسد.
وی از آغاز عملیات ریلگذاری تا پایان سال خبر داد و افزود: طبق توافقات انجامشده قرار است ریلگذاری بهصورت همزمان از طرف سنندج و همدان انجام شود.
استاندار کردستان گفت: امسال ۳۷۰ میلیارد تومان برای راهآهن سنندج تخصیص یافته و برای سال آینده نیز ۳۵۰ میلیارد تومان ردیف بودجه در نظر گرفته شده تا در سال آینده سوت قطار در کردستان به صدا در بیاید.
مرادنیا با بیان اینکه اتصال راهآهن سنندج به اقلیم کردستان عراق در دستور کار است، تصریح کرد: قبل از پایان امسال، بنده همراه با معاون وزیر راه و شهرسازی سفری به اقلیم کردستان عراق داشته تا مذاکرات نهایی برای اجرای این پروژه هرچه سریعتر انجام شود.
- قبلی کاهش قیمت کالاها در گمرکات کشور/افزایش ۷۵ درصدی ارزش صادرات به اوراسیا
- بعدی ورود گردشگران عراقی به منطقه آزاد اروند با رفع موانع آسانتر می شود
Sorry - Comments are closed